22 Σεπτεμβρίου 2015

Xαιρετάμε… τους φίλους μας!



Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΙΠΠΟΔΑΜΕΙΑΣ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους εδώ και 5 σχεδόν χρόνια καθημερινούς αναγνώστες/τριες, που την στήριξαν με την εμπιστοσύνη τους.Ήρθε όμως η ώρα του αποχαιρετισμού. Πρόκειται για αναστολή κι όχι για οριστική διακοπή καθώς δεν γνωρίζουμε τις συνθήκες που θα ακολουθήσουν και που ενδεχομένως να απαιτήσουν την επανεμφάνισή της.
Η συγκυρία, με τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης, είναι απολύτως τυχαία. Το λέμε για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Ήμασταν και είμαστε εξαιρετικά ανήσυχοι για το μέλλον της χώρας αλλά αυτό δεν έχει σχέση με την διακοπή της ΠΛΑΤΕΙΑΣ. Εξάλλου, δεν απειλείται το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν δεκάδες Πειραϊκά site για την δική σας πληροφόρηση.
Για οποιοδήποτε θέμα θα μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στην διεύθυνση plateiaippodameias@yahoo.com ή στο facebook στην ίδια διεύθυνση, όπου θα «ανεβάζουμε» ό,τι θεωρούμε πως θα προκαλεί τη συζήτηση μαζί σας.
Με την ευκαιρία επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που συνέβαλαν τα χρόνια που πέρασαν στην καθημερινή του έκβαση και ήταν αρκετοί.
Να είστε καλά…
PLATEIA IPPODAMEIAS